24 maart | Jamsessie in De Meester

Drumschool Drummen met Sytse organiseert iedere laatste zaterdag van de maand een jamsessie in Café De Meester in Zoeterwoude. Iedere jamsessie wordt geopend door een band uit de regio, en op 24 maart zijn wij dat, de Song Shakers

Wij spelen van 22.00 uur tot 22.30 uur. Hierna is iedereen van harte uitgenodigd z’n eigen kunsten en vaardigheden te laten zien. De opzet van de jamsessie is heel simpel: inpluggen en spelen. In het café zijn versterkers, een drumstel en een kleine zanginstallatie aanwezig. Muzikanten hoeven slechts hun instrument en bijhorende snoeren mee te nemen en kunnen direct aan de slag.

Dus, wil je in een supergezellige sfeer met anderen muziek maken, kom gewoon langs! Café De Meester vind je aan de Zuidbuurtseweg 57 in Zoeterwoude.
De toegang is gratis.

Comments are closed.